Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковель приєднався до акції «Серце до серця»

Ковель приєднався до акції «Серце до серця»

На площі Героїв Майдану зібралося чимало молоді, аби привернути увагу ковельчан до щорічної акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Цього року вона проходить під гаслом «Врятуй життя дитині» і триватиме з 1 по 30 квітня. Впродовж цього часу відбуватиметься збір коштів на закупівлю медичного обладнання в реанімаційне відділення обласної дитячої лікарні. Акція «Серце до серця» проходить вже десятий рік поспіль і набула загальнонаціональної підтримки.
Окрім різноманітних заходів, які тривають в місті в рамках акції, у Ковелі відбувся флеш-моб. Молодь, тримаючи у руках листи паперу червоного та білого кольорів, створила символ життя – пульсуюче серце.
Вітаючи учасників акції, заступник міського голови Ігор Прокопів подякував від імені міської влади волонтерам та організаторам заходу за активну громадську позицію, за добру справу, яка щороку рятує життя дітей та сприяє зміцненню їхнього здоров’я. Також Ігор Ярославович зауважив, що волонтерство у багатьох країнах світу є невід’ємною частиною життя суспільства. Тому досить приємно, що волонтерський рух активно розвивається в Україні, зокрема у Ковелі. Закликав продовжувати доброчинну справу, залучаючи якомога більше людей.
До учасників акції також звернулися директор Ковельського районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Юрій Кондратович, координатор акції Анна Торубарова.
Впродовж 2007-2014 років волонтерами фонду «Серце до серця» на Волині було зібрано дванадцять з половиною мільйонів гривень. А завдяки минулорічній акції вдалося придбати обладнання для діагностування вад зору у дітей вартістю понад 300 тисяч гривень. На разі триває десята благодійна акція, кошти від якої буде використано на придбання медичного обладнання для невідкладної допомоги новонародженим дітям.
У Ковелі акція відбулась за підтримки відділу сім’ї та молоді виконавчого комітету міської ради та за участі студентів Ковельського медичного коледжу та професійно-технічного училища №5. До доброчинної акції сьогодні на початку 70-ї сесії міської ради долучились і депутати. Обранці міської громади зробили благодійні внески на підтримку хворих дітей.

У суботу, 25 квітня, о 12.00 біля міського фонтану відбудеться театралізоване дійство, а на літній естраді парку культури і відпочинку імені Лесі Українки - концертна програма, під час яких продовжиться збір коштів в рамках благодійної акції «Врятуй життя дитині».  

Рахунок для благодійних внесків:
Р/р 2600501306399 в ПАТ «Кредобанк»,
МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227
Найменування платежу: «Благодійний внесок для Волинської області».






 

Читайте також:

23 квітня 2015
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти