Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Депутати просять фінансової допомоги на завершення молодіжного будівництва

Депутати просять фінансової допомоги на завершення молодіжного будівництва

У полі зору міської влади постійно перебуває питання будівництва будинку на вулиці Ватутіна, 70 б. Його почали зводити  в 2007 році в рамках програми надання пільгових довготермінових кредитів на будівництво житла для молодих сімей.
Завдяки спільним старанням міської та обласної влади, народного депутата Степана Івахіва з державного бюджету у 2013 році були виділені кошти на будівництво будинку.  30 ковельських родин нарешті торік отримали квартири у першій черзі новобудови.

Обіцяне ж новосілля у 2014 році для інвесторів другої черги відкладається. На сьогодні цей об’єкт залишається проблемним і всі роботи на ньому призупинено із-за відсутності фінансування.

У ході 64-ї сесії міської ради депутати прийняли звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Волинської обласної ради, депутата Верховної Ради України Степана Івахіва    щодо продовження фінансування  молодіжного будівництва.

Обранці громади просять  виділити з державного бюджету кошти в сумі 10 мільйонів гривень, з обласного – 3 мільйони гривень на завершення будівництва другої черги житлового будинку на вул.Ватутіна, 70 б в місті Ковелі.

Читайте також:

26 грудня 2014
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти