Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські веслувальники підтвердили свою спортивну майстерність

Ковельські веслувальники підтвердили свою спортивну майстерність

27-28 вересня на міському водосховищі пройшли традиційні ХХХ міжнародні змагання з веслування на байдарках і каное з нагоди Дня машинобудівника та Всеукраїнські змагання з веслування на човнах «Дракон» на «Кубок машинобудівника».
Організатором змагань була Ковельська ДЮСШ №2 «Ніка-Сільмаш» Волинського обласного товариства «Україна», яка водночас святкувала тридцятиріччя заснування спортивної школи.
Мета заходу - розвиток та популяризація веслування на байдарках і каное, популяризація веслування на човнах «Дракон», пропаганда здорового способу життя та відзначення професійного свята - Дня машинобудівника.
На урочистому відкриті учасників змагань привітали: заступник начальника управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин, заступник Ковельського міського голови Ігор Прокопів, голова Ковельської районної ради Ігор Верчук, президент Волинської Федерації каное Андрій Шевчук, голова профспілки ТОВ «В.О. «Ковельсільмаш» Анатолій Кислюк, директор Ковельської ДЮСШ №2 «Ніка-Сільмаш» Антоніна Гоголюк.
У змаганнях з веслування на байдарках та каное взяло участь 188 спортсменів, які представляли 16 команд з Волинської, Рівненської, Житомирської, Полтавської, Львівської, Київської та Івано-Франківської областей.
Спортсмени змагались на дистанції 3000м,2000м, 1000 м і на 200 метрів у п’яти вікових групах: дорослі, юніори, юнаки 1998-99рр.н., 2000-01 рр.н. та 2002 р.н. і молодші.
Ковельські веслувальники підтвердили свою спортивну майстерність.
У відповідних вікових групах «золото» завоювали: Андрій Рибачок, Богдан Чабан, Павло Семенюк, Богдан Морозюк (С-1 200м), Юрій Вандюк, Богдан Чабан (С-3000м), Павло Семенюк (2000м).
«Срібло» - у Віктора Свиридюка, Олександри Вознюк (С-1 200м), Володимира Троцюка, Ярослава Гаврилюка (С-1 3000 м), Назара Остапчука, Софії Проніної, Олександри Вознюк, Христини Глущук (С-1 2000 м).
Бронзовими призерами стали: Володимир Троцюк, Ярослав Гаврилюк (3000 м), Назар Остапчук, Анна Коров’як, Софія Проніна (200 м), Андрій Рибачок (3000м), Олександр Яцюк (2000м), Серафим Бабич (1000м).
Переможці та призери нагороджені дипломами, медалями та цінними призами від спонсорів змагань.
Спортсменів до змагань готували заслужені тренери України Федір Семенюк та Василь Прохорук, тренери-викладачі Світлана Проніна, Лариса Гурська, Володимир Троцюк.
Вітаємо переможців та призерів, які гідно представили Ковельську філію Луцької ОСДЮСШОР «Олімп» та Ковельську ДЮСШ №» «Ніка-Сільмаш».
Участь у змаганнях на човнах «Дракон» взяли п’ять команд у змішаному класі та чотири команди у класі «чоловіки». Команди представляли Львівську, Волинську, Полтавську, Київську та Житомирську області. Учасники змагались на дистанції 500 та 200 метрів.
Переможцями у змішаному класі за підсумками двох дистанцій стали представники команди «Отаман» Львівської області, а у класі «чоловіки» –команда Волинської області «Західний вітер».
Команду Волині до змагань готував майстер спорту міжнародного класу ковельчанин В’ячеслав Цехош.
Медалі та кубки для нагородження переможців надані засновником веслування на човнах «Дракон» на Волині, спонсором змагань - Леонідом Цимбалюком.


Відділ фізичної культури та спорту
виконавчого комітету міської ради

 

Читайте також:

30 вересня 2014
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти