Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковель співпрацюватиме із Світовим банком

Ковель співпрацюватиме із Світовим банком

Ковель бере участь у реалізації проекту Світового банку з реформування системи охорони здоров’я у Волинській області. Міський голова Олег Кіндер провів нараду щодо реконструкції приміщень комунальної власності для їх подальшого використання Ковельським МТМО. Участь у ній взяли консультант міського голови Юрій Конащук, начальник відділу по управлінню майном комунальної власності Вікторія Васінович, начальник відділу охорони здоров’я Василь Левчук, заступник начальника відділу містобудування та архітектури Сергій Панасюк, директор ПП «Ковелькомунпроект» Віктор Дубина, заступник головного лікаря Ковельського МТМО з економічних питань Валентина Корецька.
Сума коштів для розвитку первинної медико-санітарної допомоги Волинської області становитиме 30 мільйонів доларів США (реконструкція, придбання медичного обладнання та санітарних автомобілів), при умові співфінансування 10% за рахунок коштів місцевих бюджетів. Проект розрахований на 2014-2017 роки. Його мета – підвищити якість і доступність медичної допомоги для пацієнтів. Згідно з проектом, у Ковелі планується відкрити дві амбулаторії загальної практики сімейної медицини, які працюватимуть у різних мікрорайонах міста, що буде максимально зручно для мешканців.
Для реалізації проекту міським головою Олегом Кіндером погоджено перелік об’єктів центру первинної медико-санітарної допомоги, які будуть реконструйовані у 2014-2017 роках. На ці потреби Ковель має отримати від Світового банку 6 мільйонів гривень. Зокрема планують реконструювати приміщення філії поліклініки дитячої лікарні, що знаходиться по вул. 40 років Перемоги,11, а також частину приміщення колишнього дитсадка в мікрорайоні «Сільмаш» (вул. Відродження,12 а). Тут знаходитимуться міські амбулаторії загальної практики сімейної медицини №3 та №4. (Нагадаємо, що дві амбулаторії уже працюють в Ковелі за адресами Театральна, 16 та Грушевського, 52).
Учасники наради при міському голові обговорили питання щодо відведення земельних ділянок, виготовлення проектно-кошторисної документації та ін. 
На разі триває підготовка відповідних рішень, які мають бути розглянуті депутатами міської ради на черговій сесії.
 

Читайте також:

16 липня 2014
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти