Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Слова вдячності і пошани матерям

Слова вдячності і пошани матерям

Урочистості з нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї відбулися в культурно-просвітницькому центрі. Ковельчани зібралися, аби вшанувати найдорожчих та найрідніших людей.  
Із словами вдячності та високого визнання до ковельчанок звернувся секретар міської ради Михайло Гетьман. Він привітав присутніх зі святом, зауваживши, що споконвіку мама - це берегиня роду, домашнього затишку. Упродовж усього життя вона зігріває і оберігає, дає наснагу і допомагає вистояти у найважчі часи. Михайло Олександрович побажав усім матерям здоров’я, поваги від дітей, здійснення найсміливіших життєвих планів і мрій.
За безмежну материнську любов і відданість, благородність душі, копітку працю з виховання гідних громадян багатодітним матерям, матерям, які  виховують прийомних дітей та тим, які взяли опіку над дітьми секретар міської ради вручив Подяки міського голови та  подарунки.
Школярі порадували матусь цікавим концертом. Його підготували учні школи мистецтв та учасники гуртка «Дивослово», що діє при Палаці учнівської молоді.
 Надзвичайно зворушлива і тепла атмосфера панувала в залі. Це було свято ніжності і любові, свято, яке додало настрою і позитивних емоцій.

Читайте також:

14 травня 2014
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти