Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

В пам'ять про тих, хто боровся за українську незалежність

В пам'ять про тих, хто боровся за українську незалежність

Громадою Ковеля було прийняте рішення увічнити пам’ять про тих, хто боровся і загинув за свободу України в різні роки: в часи боротьби нашого народу за свою державність, у період становлення незалежності та під час протистоянь на Майдані у 2013-2014 роках. На першому пленарному засіданні п’ятдесят четвертої сесії міська рада оголосила відкритий конкурс на кращу ідею спорудження пам’ятника (меморіалу) «Борцям за волю й незалежність України та героям Небесної Сотні», який буде збудовано на бульварі Лесі Українки на місці пам’ятного знака «Борцям за волю та незалежність України». Затверджено відповідне Положення про конкурс, ознайомитись з яким можна у рубриці «Анонс» на офіційному сайті Ковельської міської ради.
Усі, хто бажає долучитися до розробки та реалізації цього проекту, можуть подавати свої ідеї та пропозиції щодо майбутнього пам’ятника, його архітектурного задуму. Архітектурно-монументальна композиція має містити відображення подій минулих століть, обов’язковим елементом має стати увічнення Небесної Сотні.
До участі в конкурсі запрошуються фахівці або авторські колективи фахівців – дипломовані професійні архітектори та скульптори, а також студенти архітектурних та художніх навчальних закладів. Участь у конкурсі також можуть взяти особи без відповідної архітектурно – художньої освіти.
Конкурсну документацію подавати у відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності, 73, каб. 105, тел. (03352) 61739 до 29 серпня 2014 року.
 

Читайте також:

06 травня 2014
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти