Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Семінар-навчання архівістів

Семінар-навчання архівістів

  На базі Локачинського району відбулось розширене засідання колегії Держархіву області з підсумків діяльності архівних установ у першому півріччі 2013 року та семінар-навчання начальників архівних відділів райдержадміністрацій і міськрад. Працівники архівного відділу виконкому Ковельської міської ради взяли в них участь.
На засіданні колегії головну увагу було приділено вивченню нових Правил роботи архівних установ України, затверджених наказом Мін'юсту від 08.04.2013, № 656/5. Нагадаємо, що відповідно до цих Правил відбулись зміни у веденні обліково-довідкових та звітних документів.
Під час семінару архівісти Волині ознайомились із досвідом роботи архівного відділу Локачинської райдержадміністрації та трудового архіву, архівних підрозділів Локачинської школи-гімназії, районного суду та Війницької сільської ради.
На завершення семінару-навчання були підбиті підсумки роботи архівних установ області за перше півріччя та визначені основні завдання до кінця поточного року. Як зазначалося, пріоритет у діяльності архівної галузі – упорядкування документів, проведення експертизи цінності та їх збереження на підприємствах, установах, організаціях, що є джерелами формування Національного архівного фонду та своєчасне надходження документів на державне зберігання. Актуальними залишаються і питання забезпечення належного пожежно-охоронного режиму збереження документів.


Олена КИСЛЮК,
начальник архівного
відділу виконкому
Ковельської міськради.

Читайте також:

19 липня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти