Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

«Апперкот» здобув дві перемоги

«Апперкот» здобув дві перемоги

У місті Рівному відбулась календарна гра чемпіонату України з міні-футболу серед команд І ліги «Кардинал – ІІ ДЮСШ – 4 » (м. Рівне) та «Апперкот» (м. Ковель). З перших хвилин матчу ковельчани повели у рахунку. Після десятої хвилини першого тайму господарі перехопили ініціативу, але не змогли реалізувати гольові моменти. Перша половина гри закінчилася з рахунком 0 : 3 на користь ковельчан.
У другому таймі рівненчани скоротили рахунок до мінімального. Та ковельчани за 2 хвилини до фінального свистка забили вирішальний гол, який і приніс нашій команді перемогу. Серед ковельчан відзначились Іван Данилюк та Роман Кузьміч, які провели у ворота суперників по 2 м’ячі.


У місті Луцьку в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін» відбулась півфінальна гра кубку області між командами «Волиньагротех» (м. Луцьк) - «Апперкот» (м. Ковель). Перший тайм закінчився з рахунком 2 : 2 .
У другому таймі наші земляки провели у ворота суперників чотири м’ячі та перемогли з рахунком 6 : 2.
У ворота лучан влучили Віталій Кашуба - 2 м’ячі, Іван Данилюк, Олександр Портянко, Тарас Романчук та Віталій Тушич.


  2 березня 2013 рjre  о 12.30 в спортивному залі КЗ КДЮСШ ім. Є Кондратовича відбудеться календарна гра чемпіонату України з міні-футболу серед команд І –ої ліги «Апперкот» (м. Ковель) – «Ураган – ІІ» (м. Івано-Франківськ).

 

Читайте також:

19 лютого 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти