Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі проведуть інвентаризацію зелених насаджень

У Ковелі проведуть інвентаризацію зелених насаджень

Міський голова видав розпорядження про проведення інвентаризації зелених насаджень у Ковелі.
На виконання п.4 та п.5 доручення Кабінету Міністрів України від 14.06.2010 № 34892/1/1-10 «До доповідної записки Управління експертизи та аналізу розвитку техногенної, екологічної, ядерної безпеки та природокористування Секретаріату Кабінету Міністрів України від 19 травня 2010 року», керуючись ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», з метою отримання достовірних даних щодо кількісних і якісних характеристик зелених насаджень на території міста, їх збереження та відновлення:
1. Балансоутримувачам, власникам та користувачам земельних ділянок, керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності, на території яких розташовані зелені насадження, в період з травня до вересня 2013 року провести інвентаризацію зелених насаджень у відповідності до Інструкції з інвентаризації зелених насаджень у населених пунктах України, затвердженої наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 24.12.2001 № 226 (зі змінами, внесеними згідно з наказами Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства від 10.04.2006 № 105 і від 16.01.2007 № 8).
2. Призначити відповідальних за організацію робіт з проведення інвентаризації зелених насаджень балансоутримувачами об’єктів благоустрою міської комунальної власності:
1) Зелених насаджень загального користування (парки, сквери, бульвари, при групі житлових будинків, лісопарки та інші, які мають вільний доступ для відпочинку) та спеціального призначення (насадження транспортних магістралей і вулиць) – відділ комунального господарства.
2) Зелених насаджень обмеженого користування на територіях загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів – управління освіти.
3) Зелених насаджень обмеженого користування на територіях закладів охорони здоров’я – відділ охорони здоров’я.
4) Зелених насаджень обмеженого користування на територіях закладів культури – відділ культури.
5) Зелених насаджень обмеженого користування на територіях закладів фізичної культури та спорту – відділ фізичної культури та спорту.
3. Керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності, балансоутримувачам, власникам та користувачам земельних ділянок в термін до 10 жовтня 2013 року подати у відділ земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища Ковельської міської ради (вул. Незалежності,73) один примірник паспорта об’єкта зеленого господарства, складеного за результатами проведеної інвентаризації, для складання зведеного реєстру зелених насаджень та пропозиції до Програми збереження зелених насаджень міста Ковеля на 2014 – 2017 роки за формою, наведеною в додатку.
4. Відділу комунального господарства, відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища за результатами проведеної інвентаризації зелених насаджень в термін до 31 жовтня 2013 року розробити проект Програми збереження зелених насаджень міста Ковеля на 2014 – 2017 роки.
5. Відділу внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків з громадськістю довести це розпорядження через засоби масової інформації до відома громадськості.
6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Сороку Г.І.

Читайте також:

04 лютого 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти