Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Робота з ліквідації стихійної торгівлі дала позитивний результат

Робота з ліквідації стихійної торгівлі дала позитивний результат

Міська влада ставить за мету ліквідувати несанкціоновану торгівлю в Ковелі. Міський голова Олег Кіндер провів нараду, на якій робочій групі були дані протокольні доручення з цього питання. Вони спрямовані на додержання вимог законодавства щодо якості та безпеки товарів, захисту прав споживачів та ліквідації стихійної торгівлі .
Ковельським МВ УМВС України у Волинській області активно і цілеспрямовано проводиться робота у цьому напрямку, яка дала позитивний результат. На сьогодні можна констатувати, що на Привокзальній площі не ведеться торгівля у невстановлених місцях.
Рейди з виявлення та припинення стихійної торгівлі триватимуть й надалі, допоки продавці не стануть свідомі того, що порушують закон і ставлять під загрозу здоров'я покупців.
Мешканці міста повинні усвідомлювати, що придбаний товар в необлаштованих для торгівлі місцях, в умовах, які не відповідають нормам його зберігання може обернутися проблемами для їх здоров’я.
Варто додати, що лише адміністративні заходи та рейдові перевірки повністю стихійну торгівлю не викорінять. Найбільш дієвий спосіб цієї роботи – підтримка влади з боку громади. Тож звертаємось до ковельчан: не купуйте продукти харчування й інші товари у невстановлених місцях, де їхня якість часто буває сумнівною.


Відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів
 

Читайте також:

23 січня 2013
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти