Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельська ДЮСШ №1 імені Петра Стуса отримала подарунки від міської влади

Ковельська ДЮСШ №1 імені Петра Стуса отримала подарунки від міської влади

Напередодні Різдва міський голова Ігор Чайка, його заступник Наталія Маленицька, начальник управління культури, молоді та спорту Андрій Мигуля зустрілись з колективом ДЮСШ №1 імені Петра Стуса, аби підбити підсумки року, що минув та порадувати подарунками.
Ця спортивна школа торік  відсвяткувала 70 років з часу відкриття і також у 2021 році їй було присвоєно ім'я заслуженого тренера України Петра Стуса.
 
Та й вперше за багато років було чимало зроблено для оновлення закладу.  Сучасного вигляду набули кабінети, роздягальні, санвузли. На ремонтні роботи та придбання меблів  з  бюджету громади було виділено понад 470 тисяч гривень. Приміщення спортивної школи потроху стало змінюватись. 
 
Нині там займається понад триста дітей. Вони відвідують секції вільної боротьби, боксу, футболу, волейболу, шахів.
 Тренерів та їх вихованців зі святами привітав міський голова Ігор Чайка: “Переконаний, що ця школа виховає ще не одного чемпіона. Хотів би, щоб переможні традиції, які завдяки тренерам, дирекції тут народилися, мали продовження”.
Ігор Чайка  запевнив, що школу продовжать модернізувати і цьогоріч. “Адже це — одна з найстаріших будівель у нашому місті, яка давно потребує ремонту”, - сказав він.
 
Успіхів та перемог юним спортсменам, які саме завершили тренування,  побажали Наталія Маленицька та Андрій Мигуля.
 
Приємним моментом зустрічі стало вручення подарунків. Керівники міста передали для ДЮСШ №1 волейбольні, баскетбольні, футбольні, гандбольний м‘ячі та медболи. А також -  велотренажер. Все це було придбано за кошти місцевого бюджету.

 
Директор Володимир Олексюк  та тренер Олег Стус подякували  за увагу до їх закладу. Для них було великою приємністю, що врешті за багато років  школу почали оновлювати. Завдяки цьому діти  отримали більш комфортні умови для занять.  











 

Читайте також:

08 січня 2022
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти