Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі буде дислокуватися окремий батальйон територіальної оборони

У Ковелі буде дислокуватися окремий батальйон територіальної оборони

 До уваги громадян!
Волинська окрема бригада територіальної оборони запрошує на військову службу за контрактом до 54 окремого батальйону територіальної оборони (в/ч А7063).
 
На військову службу за контрактом на посади офіцерського, сержантського та рядового складу приймаються громадяни віком від 18 до 60 років, які мають вищу, професійно-технічну, повну або базову загальну середню освіту, які проходили або не проходили військову службу.

Вимоги до кандидтів на військову службу за контрактом – це бажання стати справжнім професіоналом, патріотом і захисником свого рідного краю.
 
           Основними завданнями територіальної оборони регіону є:
– охорона та захист державного кордону України;
– забезпечення умов для надійного функціонування органів державної влади, органів військового управління, стратегічного (оперативного) розгортання військ; охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій;
– боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями;
– підтримання правового режиму воєнного стану.
 
          Підрозділи планується розгорнути до 15 січня 2022 року. 
УВАГА: Для кандидатів, які вступають на службу до частин територіальної оборони, діють ті ж пільги, що і для кандидатів, які вступають на військову службу за контрактом до інших частин ЗСУ.
 
За детальною інформацією звертайтесь до Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: м. Ковель, вул. Грушевського, 12, тел. 5-03-30 тел. моб. 0962953181, 0931550086.

Читайте також:

17 грудня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти