Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі - нарада з головами ОСББ та ЖБК

У Ковелі - нарада з головами ОСББ та ЖБК

 Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зустрівся з головами ОСББ та ЖБК.
Спершу заслухали представника Ковельської філії АТ “Волиньгаз” Олександра Шостацького. Він розповів, що відбулися певні зміни у законодавстві. Іде мова  про необхідність підписання акту розмежування експлуатаційної відповідальності  сторін. Це дасть змогу фахівцям вчасно та безперебійно проводити профілактичні і ремонтні роботи.
Він акцентував на тому, що тепер за внутрішньобудинкові мережі  відповідальність  несуть власники будівель. У багатоквартирних будинках – ОСББ або управитель. За безпечну експлуатацію мереж у квартирі відповідатиме споживач. Розподілення зон відповідальності визначатиметься в спеціальному акті.
Після підписання  документа управителі можуть самостійно вибрати собі ліцензовану компанію, яка обслуговуватиме мережі будинку. Це може бути як газорозподільна компанія, так і спеціалізовані організації, які мають дозвіл на проведення таких робіт.
 
Після обговорення вирішили ще  провести зустрічі з цього приводу з мешканцями  будинків. Аби люди краще зрозуміли ситуацію.
 
Тарас Яковлев повідомив, що на грудневій сесії  планують внести зміни та доповнення до Програми фінансової підтримки житлового фонду на 2021-2024 роки. Це дасть змогу  виділяти певні кошти на умовах співфінансування для проведення  заходів з енергоефективності та модернізації багатоквартирних будинків.
 

Читайте також:

06 грудня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти