Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі переглянули тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення

У Ковелі переглянули тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення

На засіданні виконавчого комітету встановлені нові тарифи на  централізовані  послуги з водопостачання та водовідведення.
 
Як зазначила провідний економіст управлінням водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал» Лариса Тарасова, метою встановлення тарифів  є приведення їх у відповідність до діючого законодавства та до економічно обгрунтованого рівня. Крім того,  стрімко підвищуються ціни на електроенергію, паливно-мастильні матеріали, матеріальні ресурси.
З урахуванням цих чинників вартість послуг з водопостачання зросте у Ковелі на 3 грн 08 коп. і становитиме 15 грн 41 коп. (було – 12 грн 32 коп.), водовідведення – на 4 грн 36 коп. і становитиме 22 грн 75 коп. (було 18 грн 40 коп.).
 
За словами начальника «Ковельводоканалу» Юрія Рибачка, не виключено, що підприємство невдовзі знову  буде звертатися до виконкому  із проханням відкоригувати тарифи, які прийнято сьогодні, через заявлене невпинне  зростання в державі ціни на енергоресурси.
Нові тарифи будуть введені в дію з 1 січня 2022 року.
 
Міський голова Ігор Чайка поінформував членів виконкому, що кілька будинків, які питною водою забезпечує „Рівненська дистанція водопостачання” ПАТ „Укрзалізниця”,   уже переходять на обслуговування “Ковельводоканалу”. Кошти на необхідні роботи були виділені з міського бюджету. І тепер мешканці кількох багатоповерхівок споживатимуть більш якісну і значно дешевшу воду.
 
 

Читайте також:

11 листопада 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти