Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі діє “помаранчевий” рівень епіднебезпеки

У Ковелі діє “помаранчевий” рівень епіднебезпеки

Під керівництвом міського голови Ігоря Чайки  відбулося засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС. 
 
На сьогодні у громаді виникла надзвичайна ситуація,  пов’язана з відсутністю лімітів з постачання природного газу бюджетним установам в осінньо-зимовий період. Про це говорив перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Крім того, ціна палива стрімко зростає, що теж викликає серйозне занепокоєння.
У зв’язку з цим комісія попередньо визначила у Ковельській громаді  надзвичайну ситуацію  місцевого рівня. Це може призвести до дестабілізації життєдіяльності  Ковельської територіальної громади та завдати значних матеріальних збитків.
 
 
Про стан епідемічної, медико-біологічної ситуації в Ковелі, спричиненої коронавірусом, розповіли завідувачка Ковельським міськрайонним відділом ДУ “Волинський ОЛЦМ України” Людмила Маляр та медичний директор Ковельського МТМО з педіатрії Ольга Козачук.
 
 Вони повідомили, що кількість хворих стрімко зростає. Багато з них потребують кисневої терапії. Рівень вакцинації у громаді — 7%. Серед освітян — понад 53%. Вони вкотре наголосили на необхідності щеплень, що сприятиме підвищенню рівня епідемічної безпеки.
Зважаючи на ситуацію,  та відповідно до рішення обласної комісії ТЕБ та НС місцева комісія  вирішила встановити у Ковельській громаді   «помаранчевий» рівень епіднебезпеки. 

Тож, якщо динаміка не зміниться, то не виключають найближчим часом посилення карантинних обмежень.
.
 
 
 
 

Читайте також:

13 жовтня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти