Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

З нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку у стаціонарному відділенні організували святковий захід

З нагоди Дня ветерана та Дня людей похилого віку у стаціонарному відділенні організували святковий захід

Щороку 1 жовтня в Україні відзначають День ветерана та День людей похилого віку. Це  – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам за внесок  в розвиток нашої громади, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість. 
 
Щоб засвідчити глибоку повагу найстаршим представникам нашого суспільства, у Ковельській територіальній громаді привітали підопічних територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) .
20 одиноких малозабезпечених громадян похилого віку відвідали вдома працівники територіального центру соціального обслуговування та вручили продуктові набори. 
 
У відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання було організовано   святковий обід. Підопічних відділення  привітали Софія Сагаль, начальник управління соціального захисту населення та Діана Возна, директор територіального центру. Вони вручили сучасний телевізор, який  придбаний за кошти, виділені з міського бюджету, і солодощі, надані ТОВ "ЮКОН-ПРОДТРЕЙД" (керівник Семенюк Ю.В.). Також стареньким передали свої вітання та різноманітні смаколики школярі міського ліцею № 7
Напередодні у Ковельській раді ветеранів війни та праці було проведено  пленарне засідання голів первинних ветеранських організацій. Про роботу та плани організації звітувала голова  Марія  Батраченко. На завершення слухачі мистецького факультету  представили  п’єсу  Григорія Квітки-Основ'яненка «Сватання на Гончарівці».
Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.
 
 
Територіальний центр соціального обслуговування

Читайте також:

02 жовтня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти