Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Своє чергове засідання провела спостережа комісія

Своє чергове засідання провела спостережа комісія

Нещодавно відбулоя   чергове засідання спостережної комісії при  виконавчому комітеті Ковельської міської ради  під керівництвом секретаря міської ради, голови спостережної комісії Оксани Багнової.
Розглянуто питання щодо працевлаштування осіб, звільнених з місць позбавлення волі,  та надання їм профорієнтаційних послуг Ковельським міськрайонним центром зайнятості.
 
До основних проблем та труднощів, з якими стикаються особи після звільнення з місць позбавлення волі,  є вирішення питання влаштування на роботу, легальне отримання коштів для забезпечення первинних потреб. Все це є вкрай важливим фактором як позитивної соціалізації, так і зниження ймовірності рецидиву злочину.
 
На практиці більшість звільнених осіб мають труднощі з офіційним влаштуванням на роботу через брак належної освіти, кваліфікації. Окрім того, факт перебування в колонії є стигматизуючим, таким, що викликає пересторогу у роботодавця.
 
З метою вирішення соціальних проблем звільнених з місць позбавлення волі засуджених осіб членами комісії разом з центром зайнятості постійно здійснюються заходи щодо сприяння працевлаштуванню, надаються послуги з пошуку роботи, підвищенню кваліфікаційного рівня чи перекваліфікації звільнених осіб з місць позбавлення волі.

Читайте також:

30 вересня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти