Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Сьогодні у Ковелі день почали з “Руханки”

Сьогодні у Ковелі день почали з “Руханки”

До Дня фізичної культури і спорту, який ми будемо відзначати завтра, 11 вересня,  юні ковельчани підйшли креативно.. На площі Героїв Майдану п'ятикласники з різних шкіл міста при активній підтримці своїх викладачів фізичної культури, тренерів Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Євгена Кондратовича  провели  руханку.
Привітав спортсменів міський голова Ігор Чайка та побажав їм гарного дня, побільше позитивних емоцій та хороших вражень від цього дня.
Модератором дійства була спортивна гордість нашого міста,  боксерка, чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу, учасниця Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка України, заслужений майстер спорту України Тетяна Коб.
Дівчина розробила комплекс  вправ і запропонувала їх учасникам міського флешмобу. Таня так уміло запалювала своїм ентузіазмом, натхненням, що чимало спостерігачів теж стали учасниками руханки. Зарядка на свіжому повітрі сподобалась не лише школярам: в такт музики активно рухалися і дорослі.
Перший заступник міського голови Тарас Яковлев виконував усі вправи. Він каже, що дуже любить спорт і не міг пропустити нагоду зайвий раз провести час з користю та ще й  у такій компанії.
 
“Чудовий захід при чудовій погоді і дуже у нас активні та гарні діти. Було б добре, щоб  після цього вони “захворіли” спортом  і присвячували йому своє дозвілля”, - каже він.
 
Отож після розминки усі учасники руханки відправились у парк на пробіжку  та Олімпійський урок. 










Читайте також:

10 вересня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти