Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі довідки про зареєстрованих у будинку осіб також видаватимуть у ЦНАПі

У Ковелі довідки про зареєстрованих у будинку осіб також видаватимуть у ЦНАПі

Сьогодні відбулось чергове засідання виконкому, на якому розглянуто майже сорок питань. 
 
Зокрема, затверджено Порядок видачі довідок про зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб.     
 
Тепер для того, щоб отримати довідку можна також звернутись  у  Центр надання адміністративних послуг. При тому,  надати: документ про право власності на житло, домоволодіння — для приватного, приватизованого житла; будинкову книгу (за наявності); паспорти зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку осіб а також свідоцтво про народження зареєстрованих у житловому приміщенні/будинку дітей.
 
Видача буде здійснюватись невідкладно (у разі відповідності наявної в Реєстрі та в документах інформації) або в строк до п’яти робочих днів (у разі необхідності внесення відомостей до Реєстру).
 
Це зроблено для зручності  мешканців громади. Таку ж послугу і надалі можна отримати в організаціях, які обслуговують будинки (КП “Вереc”, РЖКП).
 
На виконкомі прийняли рішення про умови проведення конкурсу з визначення перевізника на автобусному маршруті  №1 “вул.Незалежності -Льонзавод (вих.4)”.
 
Це — соціальний маршрут. Тому переможець конкурсу безкоштовно має перевозити пасажирів, які відповідно до законодавства мають на це право. Потому, компенсація буде йому здійснюватись за рахунок бюджету громади. 
 
Варто сказати, що у Ковелі є п’ять соціальних маршрутів. І місто на безоплатне перевезення пільговиків щомісяця скеровує 270-300 тисяч гривень.
 
На засіданні внесено зміни до  бюджету громади, прийнято рішення з питань захисту прав дітей, розподілу, обліку і приватизації житла, містобудування і архітектури, соціального спрямування.
 
 
 
 
 
 

Читайте також:

09 вересня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти