Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ігор Чайка: Дуже ціную нашу ковельську педагогічну спільноту, щиро вдячний за те, що ви робите

Ігор Чайка: Дуже ціную нашу ковельську педагогічну спільноту, щиро вдячний за те, що ви робите

У Ковелі відбулась щорічна педагогічна конференція. У ній взяли участь міський голова Ігор Чайка та його заступник Наталія Маленицька.
Освітяни напередодні першого вересня обговорювали питання розвитку дошкільної та загальної середньої освіти, стан готовності закладів.
 
Привітав педагогів із початком нового навчального року міський голова Ігор Чайка, подякував за успіхи та хороші новини: “Приємно чути, що  два наших ліцеї -  імені Олени Пчілки та  №11 потрапили у ТОП-200 шкіл України за підсумками ЗНО. Надзвичайно радує, що чотири  випускники склали зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів. У нас підростає розумне, прекрасне, волелюбне покоління. Я вірю в нашу молодь, яка з Вашою допомогою, дорогі вчителі,  зможе розкрити всі свої таланти”.
Наголосив Ігор Чайка на тому, що вдалося зберегти усю мережу закладів освіти і запевнив, що галузь завжди буде в центрі уваги міської влади.  
 
"Хочу засвідчити шану і повагу кожному з Вас. Дуже ціную нашу ковельську педагогічну спільноту, дуже вдячний за те, що ви робите. Давайте разом розвивати наше місто, громаду і нашу Україну", -  сказав він.
 
Начальник управління освіти Віктор Бичковський доповів про готовність закладів до 1 вересня, зупинився на основних завданнях, які мають втілити в життя педагоги. Детально розповів Віктор Васильович і про успіхи, яких досягли учні та педагоги.
Представники  навчальних закладів обговорили питання розвитку дошкільної та початкової освіти у Ковелі, впровадження інновацій в навчальному та виховному процесі.
За підсумками було прийняте рішення, в якому зазначені основні напрямки розвитку галузі в громаді.




 

Читайте також:

30 серпня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти