Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковельській громаді сядуть за парти 10 тисяч 753 учні

У Ковельській громаді сядуть за парти 10 тисяч 753 учні

Сьогодні у залі засідань  відбулась оперативна нарада з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та міської ради, комунальних підприємств  громади, яку провів міський голова Ігор Чайка. 
 
Про підготовку  закладів освіти до навчального року говорив начальник управління освіти Віктор Бичковський. Він запевнив, що усі школи готові до прийому дітей.
Загалом сформовано 422 класи, 10 753 учні сядуть за парти. Свято Першого дзвінка відбудеться 1 вересня. Початок о 10.00 год.
Також Віктор Бичковський повідомив, що на сьогодні уже 35 відсотків освітян вакциновані і цей процес триває. Прикладом є ліцеї №№10 та 13, де уже понад половина працівників  мають щеплення.
Про хід будівельно-ремонтних робіт на об’єктах міста доповідав начальник відділу капітального будівництва Сергій Дудка. 
 
Зокрема, він зазначив, що завершується капітальний ремонт з розчищення русла Турії, будівництво мереж на стадіоні “Локомотив”,  дороги на вулиці Відродження. 
Найближчим часом бригади приступлять до облаштування прибудинкових територій на Незалежності, 80 - Вербицького, 2 та Володимира Кияна, 47 - 49.
 
Міський голова  наголосив, що необхідно пришвидшити усі заплановані ремонтні роботи, аби встигнути до холодів.
 
Ігор Чайка доручив розпорядникам коштів сформувати бюджетні запити на 2022 рік, адже у вересні розпочинається  формування головного фінансового документа громади.
 
 

Читайте також:

30 серпня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти