Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські рятувальники допомогли здійcнитись дитячим мріям

Ковельські рятувальники допомогли здійcнитись дитячим мріям

Днями у Комунальній установі «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей»,  де перебувають діти сироти, ті що позбавлені батьківського піклування, та ті що потрапили у складні життєві обставини, відбувся захід благодійного проєкту «Чарівна скриня» під девізом «Разом нам під силу творити магію та здійснювати мрії». Його  організатором є волинський волонтер Анастасія РУДИК.  
Незадовго до цього дітки писали листи з побажаннями та мріями, які і потрапили до рук небайдужих волонтерів. Спільно з представниками Національної поліції, кінологічної служби, працівниками ДСНС, волонтерами під час заходу було здійснено всі прочитані в листах дитячі мрії. Вручено подарунки кожній дитині -  від звичайної ляльки до велосипедів та мобільних телефонів та багато іншого.
Також учасники заходу ознайомили діток з роботою служб, розповіли цікаву та корисну  інформацію, показали як працює пожежний автомобіль, дали одягнути охочим пожежне спорядження рятувальника. Ця зустріч принесла багато посмішок, щирого дитячого здивування, щастя та позитиву як вихованцям закладу, так і учасникам та організаторам  проєкту.
 
Ковельське РУ ГУ ДСНС України у Волинській області


Читайте також:

09 серпня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти