Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковельській громаді готуються відзначити головне свято країни

У Ковельській громаді готуються відзначити головне свято країни

Відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення у громаді Дня Державного Прапора та 30-річчя незалежності України, який провела заступник міського голови Наталія Маленицька.
 
Святкові заходи розпочнуться 23 серпня з урочистої ходи центральною частиною міста — від пам’ятника Тарасу Шевченку колона  у супроводі духового оркестру пройде вулицею Незалежності та бульваром Лесі Українки. Біля монумента борцям за волю України, де вперше у серпні 1990 року у місті замайорів синьо-жовтий стяг, відбудеться захід з  нагоди Дня Державного Прапора України. Далі на площі Героїв Майдану — флешмоб .
 
Управління культури, молоді та спорту  23-24 серпня  організовує у Ковелі  фестиваль української народної творчості «З народних джерел». У його рамках проходитиме конкурс вишиванок. 
 
24 серпня о 15 годині на парковій сцені  - урочистості до 30-річчя незалежності України, по завершенню яких розпочнеться великий  святковий концерт.
 
 У міському парку культури і відпочинку працюватимуть фотозони, оформлені у національному стилі. Також діятиме містечко майстрів. У вечірній час для молоді буде організовано  культурно-розважальну програму.
 
На юних мешканців чекатиме “Країна дитячих мрій”. Епіцентром спортивних заходів буде стадіон на вулиці Грушевського.
 
У культурному-просвітницькому центрі - виставка картин киянина, народного художника України, лауреата Шевченківської премії Валерія Франчука, а в історичному музеї – тематична експозиція.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Читайте також:

03 серпня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти