Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Запрошуємо ковельчан висловити свою позицію щодо концепції реконструкції Привокзальної площі

Запрошуємо ковельчан висловити свою позицію щодо концепції реконструкції Привокзальної площі

Ковель давно отримав славу міста залізниці й залізничників. Здебільшого люди, які прибувають в наше місто, спочатку бачать Привокзальну площу. Ми вирішили попрацювати над цим першим враженням про Ковель і осучаснити цю площу ще радянського зразка, створити тут публічний громадський простір. Для цього в період з 15 квітня по 15 червня 2021 року був оголошений закритий архітектурний бліц-конкурс на кращу концепцію реконструкції Привокзальної площі.

Наступного тижня, в п’ятницю, 25 червня, фахова комісія, що складається з архітекторів, представників національної та волинської спілки архітекторів, представників міської ради та виконавчого комітету міської ради, який і був замовником, обиратиме найкращу з представлених чотирьох концепцій. При цьому важлива думка самих ковельчан. Тому ми оприлюднюємо варіанти концепцій на сайті Ковельської міської ради та Фейсбук-сторінці міського голови.

Представлені вам на розгляд 4 конкурсні роботи – це лише КОНЦЕПЦІЯ реконструкції Привокзальної площі, візуалізація, бачення кожного з архітекторів-урбаністів. Відкрити ім’я переможця, згідно умов бліц-конкурсу, можна буде лише після того, як проголосують за одну з концепцій. Журі врахує думку ковельчан, коли прийматиме остаточне рішення.

Концепція №1 (080808)






Концепція №2 (226263)





Концепція №3 (230103)








Концепція №4 (735513)









Читайте також:

19 червня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти