Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

«100 ідей для дітей»: сьогодні у Ковелі відбувся ярмарок ремесел

«100 ідей для дітей»: сьогодні у Ковелі відбувся ярмарок ремесел

Сьогодні у парку культури імені Лесі Українки було особливо людно. Сотні юних ковельчан зі своїми батьками, бабусями, дідусями прийшли на акцію "100 ідей для дітей", яка четвертий раз проходить у нашому місті. 
На "ярмарку ремесел" було задіяно майже 70 професіоналів.
Особливою популярністю користувався фах поліцейського, будівельника, пожежника. Із задоволенням пробували себе діти у ролі  музиканта, художника, нотаріуса, ведучого шоу. 
 
Велике коло шанувальників традиційно зібрав навколо себе аматорський театр «10 ряд 10 місце». Тут маленькі актори приміряли костюми, вправлялись у різних ролях під керівництвом професійного режисера
На  усіх, хто прийшов у парк,  чекало багато приємних сюрпризів, а також можливість стати володарем одного із суперпризів від генеральних партнерів — велосипеда, електросамоката, айфона.
 
Чимало подарунків підготувала і міська влада. Серед  них – і смартфон від міського голови Ігоря Чайки.
Їх малечі вручили перший заступник міського голови Тарас Яковлев та начальник управління культури, молоді та спорту Андрій Мигуля.
 
- Прекрасно, що вам, діти,  вдалось себе спробувати у різних професіях. Це можливо стане вам у нагоді і допоможе зрозуміти, чим у подальшому ви  хотіли б займатись. Без сумніву, ви  гарно  і корисно провели вихідний і отримали чудові подарунки. Цю традицію ми неодмінно будемо продовжувати,  - звертаючись до дітвори, сказав Тарас Володимирович.
 
Також він подякував усім, хто долучився до проведення акції.
 
Захід організували ГО «Велика ідея» та молодіжний центр «Місто ідей».  Генеральні партнери:  Ковельська міська рада та фірма АGRO-V.
«Сто ідей для дітей» підтримали: магазин «Кулька», «Іграшки»,  шоу-рум «Модняшки»,  мережа магазинів «Галя Балувана», сім’я ресторанів «Класік», зоомагазин «Немо»,   DROZDIVSKYI,  WASABISUSHI.

























Читайте також:

05 червня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти