Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Директора Ковельського ліцею імені Олени Пчілки Олену Вальчук нагороджено орденом "Берегиня України"

Директора Ковельського ліцею імені Олени Пчілки Олену Вальчук нагороджено орденом "Берегиня України"

Директора Ковельського ліцею імені Олени Пчілки Олену Вальчук нагороджено орденом "Берегиня України" .

Відзнаку Олена Іванівна отримала під час урочистих заходів проєкту “Берегиня України” у Києві. Вони проходили в Будинку офіційних прийомів Уряду. У них взяли участь представники Адміністрації Президента України, органів влади, народні депутати України.

Цьогоріч було удостоєно майже 120 жінок, які своєю працею примножують імідж країни, множать її здобутки, вражають шляхетністю та милосердям.

Варто зауважити, що Волинь на цьому форумі представляла єдина учасниця - ковельчанка Олена Вальчук. Жінка, яка не перестає дивувати своїми знаннями, бажанням удосконалюватись, прагненням освоювати нові технології. А ще - відданістю своїй справі, мудрістю та великим талантом педагога та керівника.
З почесною відзнакою Олену Іванівну привітали заступник міського голови Наталія Маленицька та начальник управління освіти Віктор Бичковський.
  
- Ви робите великий внесок в розвиток освіти не лише Ковеля, але й Волині та всієї України. Заклад, який ви очолюєте впродовж багатьох років, ви підняли на таку висоту, що цю планку можете утримувати лише ви, - зазначила Наталія Маленицька.

Посадовці побажали Олені Іванівні подальших успіхів та перемог.

На сайті проєкту, який започатковано у 2017 році, йдеться “Всеукраїнський проєкт «Берегиня України» покликаний не тільки познайомити з досягненнями учасниць заходу, надихнути українок на нові зміни у їхньому житті, відзначити жінок за активну життєву позицію.

Невід’ємною частиною проєкту є випуск книги «Берегиня України», на сторінках якої містяться розповіді про жіночі долі невтомних, мудрих, талановитих українок, які досягли значних успіхів у різноманітних галузях професійної діяльності.

Читайте також:

17 травня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти