Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі планують внести зміни до місцевих програм

У Ковелі планують внести зміни до місцевих програм

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету і фінансів.
Обранці громади розглянули питання щодо внесення змін у міський бюджет на 2021 рік.

Начальник фінансового управління Валентина Романчук повідомила, що надійшла субвенція з обласного бюджету — майже 170 тисяч гривень на інклюзивну освіту, селищні та сільські ради передають свої кошти на заробітну плату працівникам ФАПів, пільгові медикаменти та інші витрати. Йдеться і про внутрішній перерозподіл коштів.

Підтримали проєкти рішень, що стосуються змін до окремих місцевих програм. Зокрема, планується додати 54 тисячі гривень на підтримку розвитку пріоритетних видів спорту. Їх спрямують на впорядкування мототреку “Урочища Люблинець”, благоустрй території та організацію змагань.

У нинішньому році 8-9 травня Ковель прийматиме етап чемпіонату Європи, відкритий чемпіонат Волині та кубок М. Клімашевського.

Схвалили ініціативу щодо збільшення фінансування програми профілактики
правопорушень і злочинів на 2021 рік. У подальшому кошти мають виділити на придбання та встановлення камер відеоспостереження, їх обслуговування.

На сьогодні у Ковелі діє 24 камери. До кінця року їх кількість мають збільшити до 40.

Начальник управління культури, молоді та спорту Андрій Мигуля представив депутатам  Програму розвитку парків міста Ковеля на 2021 рік. Він наголосив, що вона необхідна для подальшого утримання в належному стані парків міста. Крім того, на сесію міської ради також виноситься проєкт рішення про затвердження Статуту комунального підприємства “Ковельські парки”.

На його діяльність у нинішньому році планують виділити понад півтора мільйона гривень. Ці кошти підуть на благоустрій територій парку культури і відпочинку імені Лесі Українки та парку Шевченка, утримання та обслуговування (в тому числі вбиральні), поліпшення матеріальної бази.

Комісія підтримала розглянуті проєкти рішень та рекомендувала сесії їх затвердити.

Читайте також:

16 квітня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти