Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Розпочато підготовку проекту Програми розвитку Ковеля на 2013 рік

Розпочато підготовку проекту Програми розвитку Ковеля на 2013 рік

Відповідно до розпорядження міського голови утворено робочу групу з розроблення проекту Програми економічного і соціального розвитку міста Ковеля на 2013 рік, яку очолює перший заступник міського голови Анатолій Трофимук. Програма – основоположний документ для місцевої влади та територіальної громади. Адже у ньому визначені цілі та завдання соціальної та економічної політики на рік, спрямовані на економічне зростання, забезпечення якісного та безпечного середовища життєдіяльності міських жителів.
Спеціалісти управлінь та відділів виконавчого комітету, підприємств, установ та організацій міста до 8 січня 2013 року відповідно до своєї компетенції представлять робочій групі свої напрацювання.
Кожен розділ Програми має містити аналіз та основні тенденції розвитку галузі (сфери діяльності) та результати за підсумками 2012 року, проблемні питання та пріоритети, завдання на наступний рік. Крім того, розробники повинні врахувати державні, регіональні та місцеві програми, що реалізовуватимуться у 2013 році, інвестиційні проекти (об’єкти будівництва комунальної власності), які передбачається фінансувати за рахунок бюджетних коштів.
Робоча група підготовлений проект Програми на 2013 рік подасть для погодження на засідання виконкому в лютому, після чого документ буде представлений на розгляд депутатів і затвердження рішенням сесії міської ради.





и

 

Читайте також:

16 листопада 2012
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти