Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Завершився осінній призов

Завершився осінній призов

Останню групу призовників у кількості 13 осіб з міста Ковеля та району відправлено до підрозділів Збройних Сил України для проходження строкової служби. Ковельський військкомат повністю виконав поставлене завдання. Усього впродовж осені до військових формувань з Ковельщини призвано 63 юнаки.

Для інформації

На виконання Указу Президента України від 31 жовтня 2011 року №1009/2011 «Про строки проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2012 році», розпорядження міського голови від 23 серпня 2012 року №274-р «Про проведення призову громадян України на строкову військову службу на території міста у жовтні-листопаді 2012 року», - міська призовна дільниця розпочала свою роботу 1 жовтня, завершиться призовна кампанія 30 листопада.
За даними Генерального Штабу Збройних Сил України у цілому цієї осені на строкову військову службу буде призвано 18900 чоловік, з них: до Збройних Сил України – 12500 чол., Внутрішніх військ МВС – 5400 чол., Державної спеціальної служби транспорту – 1000 чол.
535 юнаків Волинської області, яким виповнилось 18 років і за станом здоров’я придатні до військової служби у мирний час буде призвано на строкову військову службу цієї осені.
Цьогорічна призовна кампанія розділена на два етапи: перший – до 25 жовтня, другий – з 1 листопада. Шістдесят три юнаки міста і району трьома партіями відправлені для проходження строкової військової служби у Сухопутні війська, Військово-Морські сили, Повітряні сили, Внутрішні війська МВС та Президентський полк. Наші земляки проходитимуть службу у військових підрозділах, що дислокуються у м.Києві та Київській області, містах Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Харкові,Донецьку та Севастополі
 

Читайте також:

16 листопада 2012
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти