Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі на громадських слуханнях розглянули проекти містобудівної документації

У Ковелі на громадських слуханнях розглянули проекти містобудівної документації

На громадських слуханнях обговорили детальні плани територій розміщення торгово-офісних будівель по вулиці Володимира Кияна, 70-А  та внесення  змін до детального плану території по вул. Данила Галицького -1-го Травня – Тараса Боровця в місті Ковелі. 
 
Головувала на засіданні начальник відділу містобудування та архітектури Людмила Мурай. У слуханнях взяли участь 28 ковельчан.
З проєктом містобудівної документації щодо внесення  змін до детального плану території по вул. Данила Галицького -1-го Травня – Тараса Боровця ознайомив представник ТзОВ «САША-К» ЛТД архітектор Іван Миронюк. Він проінформував, що  містобудівною документацією запропоновано розмістити 5 зблокованих житлових будинків садибного типу на місці проєктного закладу торгівлі, на ділянці загальною площею 895,0 кв.м, яка перебуває у приватній власності. Також зазначив, що до території  проєктованих об’єктів включено прилеглу ділянку розміром  100,0  кв. м, яка вільна від забудови і не надана у власність чи користування.
Наступний проєкт щодо розміщення торгово-офісних будівель по вулиці Володимира Кияна, 70-А  представила архітектор Дарія Білоус, представник  товариства з обмеженою відповідальністю «КБ АРХПРОСТІР». Вона зазначила, що  проектом  пропонується реконструкція  з добудовою існуючої нежитлової будівлі з метою влаштування торгово-офісних приміщень орієнтовною площею 2920 кв.м. Для обслуговування об’єкта передбачено 25 машино-місць.
 
 
Доповідачі відповіли на поставлені запитання та надали роз’яснення мешканцям міста. 
 
За результатами обговорення учасниками слухань були внесені пропозиції до містобудівної документації, які направлені розробникам для розгляду та врахування. 
 
 
Відділ містобудування та архітектури
 

Читайте також:

19 лютого 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти