Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Про призначення державних допомог на дітей одиноким матерям та соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям у лютому

Про призначення державних допомог на дітей одиноким матерям та соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям у лютому

Звертаємо увагу, що державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям та допомога на дітей одиноким матерям призначається на підставі отриманих відомостей про доходи усіх членів сім’ї із Державного реєстру фізичних осіб - платників податків - ДПС (у порядку, встановленому Мінсоцполітики та Мінфіном). Середньомісячний сукупний дохід сім’ї обчислюється за два квартали, що передують місяцю, який передує місяцю звернення за призначенням допомоги. Отже, для осіб, які звернулися у лютому 2021 року за вказаними допомогами, розрахунок буде проведений після надходження відомостей про доходи з ДПС за період з 01.07.2020 р. по 31.12.2020 р. Так як інформація про доходи від податкової служби України за вказаний період буде надано лише через 50 днів після закінчення 4 кварталу 2020 року, то управління соціального захисту населення прийматиме рішення про призначення цих допомог після 1 березня 2021 року.

Аналогічно для осіб, які звернуться у лютому за призначенням житлових субсидій, їх розрахунок буде проводиться після 1 березня .

Враховуючи вищевикладене, зазначаємо, що допомоги та пільги на відшкодування витрат за житлово-комунальні послуги будуть призначені і виплачені з місяця звернення.

Софія Сагаль,
начальник управління соціального захисту населення

Читайте також:

16 лютого 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти