Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі снігове містечко весело і дружно зводили діти та дорослі

У Ковелі снігове містечко весело і дружно зводили діти та дорослі

Снігове містечко сьогодні  зводили  у парку культури і відпочинку. Крижані цеглини складали діти й дорослі. Вони не побоялись морозу і прийшли на зимову забаву, на яку їх запросив міський голова Ігор Чайка.
До слова, він теж активно допомагав “будівельникам”. Каже, що давно подібним не займався, але навики такої роботи залишились з дитинства.
Керувала усім процесом директор художньої школи Олена Цьомик. Вона й придумала проект цієї споруди.
 
“Мені дуже сподобалась ідея створити зимове містечко. Я зацікавилась цим, подивилась, що в світі робиться з цього приводу. Вирішила поєднати в одному архітектурному творі фортецю, гірку та лабіринт, - ділиться Олена Степанівна. -  Сьогодні  весело, цікаво нашим дітям.  Для дорослих теж  вийшло гарне дозвілля”.
Чимало сімей  сьогодні було у парку. Зокрема, родина Парадух каже, що це їх спільне рішення, так провести вихідний, адже дуже люблять  активні розваги. Їх підтримав Руслан Александрук, який працював з дітьми. Поряд і Роман Лис допомагав донечці скріплювати «цеглини».
Робота “кипіла” майже п’ять годин. 400 кубометрів снігу, 4 тонни  води використали на гірку. Повністю проект завершити  ще не вдалося, але ковельчани отримали масу задоволення та заряд позитиву. Спільна справа неабияк об’єднує.
Усі, хто був на «великій будові", дуже просять не руйнувати її. Нехай приносить радість і нагадує про веселий вихідний.
















 
 

Читайте також:

13 лютого 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти